Mogelijkheden

“Sotto” biedt u de gelegenheid om in een exclusieve, sfeervolle omgeving een evenement te organiseren dat volledig naar uw wensen kan worden ingevuld.

Vergaderingen

De sfeervolle, exclusieve wijnkelder biedt u de juiste ambiance om in alle rust te kunnen vergaderen. Naast de mogelijkheid tot verschillende zaalopstellingen, is de ruimte van diverse moderne apparatuur voorzien om uw vergadering zo optimaal te laten verlopen. De ruimte biedt plaats aan ca. 45 personen.

Presentaties

Deze ruimte is voorzien van moderne apparatuur als een flat-screen, een multimedia pc en een audio-installatie zodat u over alle moderne middelen beschikt die nodig zijn voor het houden van een professionele presentatie.

Kookworkshops

De professionele Viking kookstudio biedt de gelegenheid tot het geven van kookworkshops. Of het nu gaat om teambuilding of een gezellig kookavond met zakenrelaties, u maakt er een onvergetelijke ervaring van in onze wijnkelder.

Catering

Vanuit de prachtige keuken van Sotto Lounge bereidt onze Chefkok fantastische buffeten, maaltijden, lunchen, diners etc., voor op uw locatie. We bezorgen de maaltijden door heel Nederland. Neem contact op om uw wensen door te spreken.  

Wijnproeverijen

Door onze contacten met diverse bekende en minder bekende wijnhuizen, kunnen wij u optimaal van dienst zijn bij het organiseren van een wijnproeverij.

Bijvoorbeeld themaproeverijen: Bordeaux • Bourgogne • Champagne • Italië • Nieuwe wereld