Tastings

“Sotto” biedt u de gelegenheid om in een exclusieve, sfeervolle omgeving een evenement te organiseren dat volledig naar uw wensen kan worden ingevuld. De wijnstudio is een ideale ruimte voor vergaderingen, presentaties, wijnproeverijen en wijncursussen.

 

Wijn en spijs

Een programma voor alle wijnliefhebbers die van lekker eten houden! We gebruiken de wijn als basis en koken naar de wijn toe. Ook zullen we laten ervaren wat wijn en gerechten met elkaar doen, en dit alles in een gezellig avond waarin u zelf meekookt.

Land of streek

In deze tasting, begeleid door een aantal gastronomische amuse, gaan we dieper in op een wijn uit een bepaalde streek of land, we laten in een aantal "flights" de verschillen proeven van deze wijnen, wat vaak voor verrassende reactie's zorgt, een leuk avond vullend programma!

Druivenrassen

In deze tasting staat een bepaald druivenras centraal, we laten in een aantal "flights" zien hoe 1 en hetzelfde druivenras juist zoveel veel verrassend verschillende wijnen kan opleveren, uiteraard wordt de tasting begeleid door een aantal heerlijke amuses.