Categorieën

sep 1, 2022
| Algemeen | Evenementen 
Het is een eer op dinsdagavond 18 oktober Kobie en Elnette Viljoen te verwelkomen in de Sotto Lounge.
Hun Zuid Afrikaanse wijnen worden geprezen. Met hun Franse roots proef je bijna de Bourgogne in je glas terug. De wijnen verdienen een prachtige combinatie met eten. Ik zal deze avond elke wijn combineren met het perfecte gerecht.
Ben je erbij?

Lees meer..

aug 19, 2022
| Algemeen | Evenementen 

We zijn eindelijk terug met ons bekende Walking Dinner, ditmaal gaan we naar Italië. Deze editie zullen er wijnen van Vetrère uit Puglia worden geschonken.

Het jaar 1600, de tijd waarin de barok bloeide in Salento. Oude architecturale getuigenissen van grote waarde bleven bewaard waaronder een oude kaart uit de 18e eeuw welke zegt dat de boerderij van Vetrère toebehoorde aan de familie Troilo. In 1903 trouwde Serafina Troilo met Michele Ammazzalorsa, die zijn bezittingen naliet aan zijn neef Enrico Bruni, de vader van de huidige eigenaren. Vandaag de dag zorgen Annamaria en Francesca met hun kinderen Fanny, Enrica, Martina en Federico voor het bedrijf.

Lees meer..

feb 14, 2021
| Algemeen 
Omdat u in deze gekke tijden niet naar Sotto Lounge kan komen komt Sotto graag naar u!
Onze topchef Wilco van den Baar komt jouw woonkamer omtoveren tot de culinaire Sotto sfeer zoals je die gewend bent en je wordt compleet in de watten gelegd met mooie gerechten en topklasse wijnen.

Lees meer..

sep 1, 2020
| Algemeen | Evenementen 

n oktober hebben we onze favoriete Barolo Truffel wijnmakersdiner weer mogen meemaken. Het was een groots succes. Reden om dat uiteraard volgend jaar weer te doen en we weten stiekem al met welke wijnmaker….Ferdinando Principiano!
Data volgt zsm.

 

Lees meer..

dec 2, 2016
| Algemeen 
Vergader- en trainingsmogelijkheden voor uw bedrijf
Tot in de puntjes verzorgd op de unieke locatie van SOTTO Wijnkelders en Proeflounge!

Uw Chefkok Thuis wordt gerund door Chefkok Wilco van den Baar. Na een lange carrière in de top gastronomie in Nederland en het buitenland, heeft Wilco enkele jaren geleden besloten om voor zichzelf te gaan beginnen als Chefkok aan huis.
Met zijn kennis en ervaring die hij heeft opgedaan in diverse (1, 2 en 3) sterrenrestaurants, kan hij u thuis, op locatie of op de zaak laten genieten van een hoogwaardig gastronomische ervaring.

Lees meer..