Vis op het menu

We zouden meer vis moeten eten. Deze workshop is niet alleen voor de echte vis liefhebber maar juist ook voor degenen die willen ervaren hoe veelzijdig vis kan smaken! Alles het te maken met bereiding, sauzen en garnituren. Een aanwinst voor uw kooktalenten! U kookt onder begeleiding van Wilco van den Baar. Wilco van den Baar heeft ervaring als Chefkok in meerdere sterrenrestaurants.

U leert koken met diverse soorten vis, het schoonmaken en fileren van vis, de juiste garing en bereiding en bijpassende garnituren. Moderne en nieuwe bereidingstechnieken maar daarnaast ook gemakkelijke en dagelijks bruikbare tips.

Vraag maar raak en Wilco geeft zijn culinaire geheimen prijs!

  • U kookt onder deze unieke begeleiding een 3-, 4 of 5 gangen menu.

  • Tijdsduur: 4 – 5 uur (inclusief diner)

  • 12 tot 16 deelnemers

  • Prijs vanaf € 75,- p.p.

  • Drank naar wens en op basis van nacalculatie.

  • Heeft u iets anders in uw gedachte?

Geheel afhankelijk van uw wensen stellen we een kookworkshop samen en komen wij met een prijsvoorstel.

Hoe gaat de kookworkshop in de praktijk?
Na een feestelijk ontvangst met een glas prosecco start een korte uitleg van de inhoud van de workshop van de Chefkok Wilco van den Baar. Vervolgens gaat u onder deskundige begeleiding aan de slag. In de keuken bereidt iedereen een gedeelte van het menu. Tijdens de workshop is er voldoende tijd om bij te kletsen, een glas wijn te drinken en bij elkaar in de pannen te kijken. Aan sfeervolle tafels in de unieke ambiance van SOTTO Lounge gaan we genieten van eigen gemaakte culinaire hoogstandjes en mooie wijnen. Tussendoor gaat u nog kort de keuken in voor de laatste handelingen aan de volgende gang. Het programma wordt afgesloten met koffie en thee met lekkernijen.

Neem voor een offerte contact op met info@sottolounge.nl  of via 06-43 44 31 45