Categorieën

TERUG
jan 12, 2019
| Algemeen | Evenementen 

Zondag 21 April - Eerste Paasdag POP UP Restaurant

Sotto Lounge wordt restaurant voor één dag en serveert een prachtig Paasmenu.

Samen met uw gezelschap geniet u in de luxueuze inrichting van Sotto Lounge van een prachtig 4 gangen Paasmenu van Chefkok Wilco van den Baar. Wij zijn doorgaand van 13:00 tot 21:00 uur geopend en ontvangen u graag op het tijdstip wanneer u wenst te komen, geef dat wel duidelijk aan bij het maken van uw reservering.

Het Pop Up Paas menu:

Sechuan | button

Spectaculair begin van het diner om uw smaakpapillen te stimuleren voor al wat komen gaat!

65º eitje | Champagne

Biologisch scharreleitje exact op 65º gegaard met Champagne crème en aardappel krokantjes, lentegroen komkommer kruid.

Zalm | coquille

Blokjes rauwe zalmfilet, met een mayonaise van Bahrat, gebrande coquille, engelenhaar van spitskool met Vadouvan en kroepoek van cassave.

Cannelloni | Parelhoender

Cannelloni met een stoofje van parelhoender en gele curry, groene asperges en trostomaatjes.

Kalfsribey | aubergine

Op houtskool aan een stuk geroosterde kalfsrib Eye van de Green egg, compote van aubergine met Garam Marsala specerijen, bosui, meiknolletje en bospeen, eigen jus met lavendel geparfumeerd.

Tropisch | Exotisch

Dessert van Paas gele exotische vruchten, in specerijen gepocheerde ananas, saus van passievruchten, compote van mango met rode peper, gebrande banaan, merengue en Atsina cresse en vanille mascarpone.

Koffie | thee

Koffie of thee ter afsluiting van het diner met Paas koekjes en bonbons.

Eerste Paasdag:
Keuken geopend vanaf 13.00 uur tot 20:00 uur
68,- pp voor het complete menu: 2 amuses, 4 gangen menu, tafelwater, brood, koffie en thee met zoet
Wijnarrangement 4 gangen: 32,-
Uiteraard schenken we ook water, sappen, alcoholvrije wijn en eventueel een Champagne aperitief naar wens van ons huis Ruinart.

Aanmelden: wilco@uwchefkokthuis.nl