Categorieën

Nieuwjaars Champagne Diner op vrijdag 13 januari 2017

2017 is better with bubbles!
Een gastronomische start van het nieuwe jaar…Proost!

Topchef Wilco van den Baar bereidt op vrijdagavond 13 januari een fantastisch viergangen nieuwjaarsdiner, waarbij elk culinaire gerecht in stijl wordt gecombineerd met een bijpassende Champagne. De gerechten zijn licht, verfijnd, inspirerend en vooral fantastisch lekker.
Het verhaal achter elke variatie van deze bruisende Godendrank wordt verteld door Roel Helming, eigenaar van Ovino en één van de Champagneambassadeurs van Nederland.

Wist u trouwens dat u een goede champagne niet te koud en uit een wijnglas moet drinken? De ideale temperatuur is een graad of elf. U gaat dit, en nog veel meer, ervaren op een unieke avond waarin u volledig en zeer luxueus in de watten wordt gelegd.

Na afloop kunt u eventueel uw favoriete Champagne bestellen voor thuis.
Bent u erbij?
Ook erg leuk om cadeau te geven voor de komende feestdagen!

Reserveer snel voor:
Vrijdagavond 13 januari 2017
Aanvang 18.30 uur
Locatie: Sotto Lounge, Stationsstraat 2-4 te Ermelo, navigeren naar Branderskamp Ermelo.
 
Parkeren: op onze eigen parkeerplaats grenzend aan Branderskamp, aanbellen bij de voordeur op wijnkoperij Agneau/Sotto Lounge, daarna met de trap of lift naar beneden naar onze prachtige lounge.

€ 95,- all inn pp

Reserveer via wilco@sottolounge.nl of              06 43 44 31 45